A barber shopok divatjának titka

Barber

Néhány évvel ezelőtt még szinte senki sem tudta, hogy mi is az a barber shop. Manapság pedig már hihetetlen népszerűségnek örvendenek, és rendkívül közkedveltek lettek.
Aki nem tudja, az most megtudhatja, hogy mi okozza ezt a hatalmas népszerűséget!?

A legtöbb fiút a gyerekkorában az anyukája nyírta otthon. Aztán eljött az az idő, amikor már komolyabb igényei lettek egy frizurára, amit már otthoni körülmények közt nem lehetett megoldani, és ekkor már el kellett menni fodrászhoz. Ezek általános férfi-női fodrászok voltak, akik viszonylag jó, klasszikus frizurákat csinálnak, gyakorlatilag a család minden tagjának.
Pár évvel ezelőtt újra divatba jött a szakáll, illetve a borosta, és ezzel együtt megjelentek a kifejezetten férfiakra specializálódott borbélyok vagy angolosan barberek. Megnyitott több barber shop Budapest szívében, majd ez trend tovább haladt a külváros, és a vidéki városok felé. Egy új divat alakult ki, és ennek megfelelő arcszőrzet formázási, ápolási többletszolgáltatásokkal várták ezek a helyek a férfiakat. Extra menő frizurákat készítenek, amiket eddig csak az Instagramon láthattunk, sőt, itt a borosta, bajusz, és a szakáll formázását, ápolását is profin megoldják.
Szóval aki igazán trendi kinézetű férfi akar lenni, az a méltán divatos barber shopokat választja!

Megosztás