Társ vagy alkalmi kapcsolat?

Társkeresés

Minden embernek más típusú kapcsolatra van szüksége az egyes élethelyzetekben. Van aki élete szerelmét és életre szóló párját keresi, viszont vannak akik alkalmi kapcsolatokkal tökéletesen megelégednek.

Akik komolyabb társat keresnek, azok jobb, ha a klasszikus ismerkedési módszerekhez folyamodnak. Ilyen lehet a munkahelyi ismerettség, fitness vagy más sport tevékenységből adódó ismerettség.
Sokan használják a társkereső weboldalakat is, mint például a Randivonalat. Itt részletes adatlap, és több fotó alapján kereshetjük a jövőbeli társunkat.

A társkeresés és az alkalmi kapcsolat határán van a Tinder alkalmazás. Van aki élete társát találja meg ott, vannak azonban sokak, akik csak alkalmi kapcsolatot keresnek rajta. Így előre nem tudatod, hogy milyen jellegű emberrel hoz ott össze a sors.

Ha kifejezetten alkalmi kapcsolatra vágysz, akkor legjobb, ha egy szexpartner kereső oldalon nézel szét, ahol több száz hölgy közül választhatod ki, hogy ki legyen aznap a délutánod vagy estéd fénypontja!

Megosztás